GÜVSAM

GÜVSAM Başkanı Dr.İsmail Safi’ye Rus Devlet Nişanı Palymra Madalyası Takdim Töreni

GÜVSAM BAŞKANI’NA RUS DEVLET NİŞANI TAKDİM EDİLECEK

Milli Savunma E.Bakanı Vecdi Gönül ile açılışını 11 Nisan 2018 tarihinde yapan İstinye Üniversitesi Güvenlik ve Savunma Stratejileri Uygulama ve Araştırma Merkezi (GÜVSAM) Başkanı Dr.İsmail Safi’ye Rus Devlet Nişanı Palymra Madalyası takdim edilecek. Türkiye ve Rusya arasında çıkan krizleri başarılı bir şekilde çözüme ulaştırma ve ikili  ilişkilerin geliştirilmesi kapsamında gösterdiği gayretlerden dolayı, aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı himayesinde kurulan Türk-Rus Sosyal Forumu’nun da yöneticilerinden olan Dr.İsmail Safi’ye Madalya Töreni 06.07.2018 Cuma günü saat 14.00’te İstinye Üniversitesi Senato Odasında gerçekleştirilecek olup, akademisyenlerimiz ve idari kadromuz davetlidir.